Merk                                                                                                                      

Belleza werkt met het Franse merk Guinot; een Huidverbeteringsmerk voor Wellness en Anti-aging. Het aanbod is heel divers aan behandelingen en producten. Guinot zorgt voor huidverbetering, glans en een stralend uiterlijk. Wie wilt dit niet? Ook hebben wij Cosmecology voor een lower budget en voor de jeugd, hier zijn alleen producten in een compacte lijn van verkrijgbaar. Alle behandelingen worden uitgevoerd met het merk Guinot.

Guinot heeft producten en behandelingen van de allerhoogste kwaliteit voor een direct resultaat. De producten zijn specifiek op de behoefte afgestemd van je huid en dienen daarom zorgvuldig volgens advies van de professional gebruikt te worden. Bij Guinot staat de gezondheid van de huid voorop. Kijk voor meer informatie op www.guinot.com.

Ik ben opgeleid tot skinprofessional van Guinot. Mijn Guinot Master Skin Therapist diploma heb ik in juli 2017 gehaald. Je bent dus in goede handen!

Guinot behandelingen                                                                                                                 

Guinot kent de volgende gezichtsbehandelingen:                                                        
Huidverbetering:
Age Summum – Lift treatment – Hydradermie – Hydra Peeling.
Wellness:
Aromatic.
Reiniging/basis:
Hydraclean.

Plan                                                                                                                            
Het merk Guinot biedt absolute topproducten voor huidverbetering. Er wordt indien gewenst een behandelplan opgesteld voor korte of lange termijn. Een mooie combinatie van een Skin Professional, Huidverbeteringsbehandelingen en   Topproducten. Deze combinatie levert een mooie en spectaculaire huidverbetering op voor een direct resultaat na iedere behandeling. Ben je klant van Belleza Vitaal? D.m.v. een persoonlijke nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, ook zijn er ongeveer 2 tot 4 keer per jaar promoties die je persoonlijk ontvangt.  

Divers                                                                                                                      
Verder kun je terecht voor losse behandelingen, zoals verven, harsen en nagels; hier wordt gebruik gemaakt van CND Shellac. Wil je make-up advies van o.a. het merk Masters Colors, laat het even weten, onze Make-up Coach Alysha staat u graag te woord. Ook de bruidsmake-up wordt door haar verzorgd. Je kunt een afspraak met haar maken voor 30 min. € 34,50; mail:
info@bellezavitaal.nl of app/SMS:   06 22504915.

Afspraak                                                                                                                     
Wil je ook een mooie en gave huid met glans en wil je stralen? Benieuwd wat Belleza voor je huid kan betekenen, aarzel dan niet en neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek op bovenstaande email of telefoon nummer.

Met een hartelijke, stralende groet, Ingrid