GEZOND VAN BINNEN IS MOOI VAN BUITEN

Leefstijlplan Natuurlijk in Balans is voor mensen die een serieuze hulpvraag hebben. Het is geen dieet, maar een gezonde leefstijl met gedragsverandering. Natuurlijk in Balans werkt preventief op de gezondheid; Diabetes Type 2, Hart- en Vaatziekten, COPD, voor mensen met onder- en overgewicht en weinig energie. Leefstijlplan Natuurlijk in Balans is een leefstijlinterventie met een wetenschappelijke onderbouwing voor een gezonde leefstijl op basis van gedragsverandering. Het plan duurt 3 maanden, dit is inclusief persoonlijke coaching en iedere 14 dagen nieuwe persoonlijke dagmenu’s. De vraag moet van een intrinsieke motivatie komen, dit is erg belangrijk om het traject goed en soepel te doorlopen. Voor meer informatie kijk op www.leefstijplannatuurlijkinbalans.nl/onze-consulenten.

Wat is leefstijlplan Natuurlijk in Balans?
Leefstijlplan Natuurlijk in Balans is een professioneel leefstijlprogramma onder leiding van een professionele gezondheidscoach om op natuurlijke wijze -zonder dieetproducten of dure kunstgrepen- gezonder, fitter en slanker te worden. Je leert je lichaam te voeden i.p.v. te vullen.

Natuurlijk in Balans kijkt daarbij niet alleen aan de buitenkant, maar ook -en vooral- aan de binnenkant. Want gezond van binnen resulteert automatisch in gezond én mooi van buiten.

Echte oplossingen, geen dieet.
Met ons leefstijlplan kun je op een natuurlijke manier 5-10- 20 kilo of meer overtollig gewicht afvallen. Wij gaan uit van gezonde voeding, beweging en ontspanning die bij je past. Met ons programma kun je overigens ook aankomen als dat nodig is. Of je vet percentage omhoog of omlaag bijstellen terwijl het aantal kilo’s op de weegschaal gelijk blijft. Veel slank-uitziende mensen hebben namelijk -ongemerkt- toch een te hoog (lees: een ongezond) vetpercentage, of te weinig spiermassa, of een te laag vochtgehalte. Met Natuurlijk in Balans kun je stapje voor stapje de balans hervinden.
Je kunt ook kiezen om op gewicht te blijven, met een gezond vet percentage en/of meer energie.


Je eigen coach

Je krijgt je eigen persoonlijke Natuurlijk in Balans gezondheidscoach, die tevens Beautyspecialist is of Wellnessdeskundige. De Natuurlijk in Balans gezondheidscoach kent jou persoonlijk en staat je persoonlijk met raad en daad terzijde. Je hoeft het niet alleen te doen. Je persoonlijke coach staan voor je klaar!

Starten
Als je besluit te starten met het Leefstijlplan Natuurlijk in Balans, krijg je eerst een (gratis) kennismakingsgesprek met informatie, hierna ga je een voortraject in, bestaande uit voorlopige voedingsadviezen n.a.v. een voedingsdagboek van een week dat je zelf hebt bij gehouden, bewegingsadvies, het leren bijhouden van een logboek en een Intakegesprek van 1½ uur. Hier zit maximaal 4 tot 6 weken tussen alvorens je start met Natuurlijk in Balans. Als alle informatie duidelijk is ga je starten op een maandag met de dagmenu’s, hierbij krijg je een lijst voor de boodschappen en een keuzelijst. Je begint met een 3 maanden traject en dit kan altijd verlengd worden, ook kun je meteen kiezen voor een traject van een half jaar of een heel jaar. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Vitaal
Vitaal ondersteunt je naar een gezonde leefstijl met voedingsadviezen, beweging, detox en ontspanning. Ik geloof in gezonde voeding volgens de schijf van vijf en het voedingscentrum, daarom werk ik niet met dieetproducten, shakes of maaltijdvervangers. Indien gewenst krijg je advies over ondersteuning van supplementen. Vitaal werkt met Vitals, een hoogwaardig en hoog gedoseerd supplement zonder toevoegingen en is zeer geschikt voor vegetariërs. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en geregistreerd bij de BGN, dit betekent dat je een vergoeding krijgt uit je aanvullende zorgverzekering.
Kies liever voor een professioneel leefstijlprogramma met blijvende resultaten i.p.v. crashdiëten. Vitaal biedt verschillende gezondsheidskuren aan, voor informatie zie prjislijst. Ik wens je veel gezonde wijsheid toe, bij het maken van deze belangrijke beslissing waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Met een lieve Vitale groet, Ingrid