Ingrid Swaanen, Gezondheidscoach

Ingrid Swaanen, Gezondheidscoach

Gediplomeerd ANBOS Schoonheidsspecialiste en Gediplomeerd BGN Gewichtsconsulente.

Start salon
Belleza Vitaal opende haar deuren in 1991 als Schoonheidssalon INGE in Nispen:
de 1e schoonheidssalon in Nispen. Vanaf 2000 is de salon verhuisd naar de Lelieberg 2 te Roosendaal waar wij nog steeds zijn gevestigd. In 2013 is de naam veranderd in Salon La Beauté Belleza en sinds heden heet de salon Belleza Vitaal.

Wie ben ik?
Mijn naam is Ingrid Swaanen en ben geboren in Nispen. Ik ben al ruim 30 jaar Schoonheidsspecialiste en ben ANBOS geregistreerd. Ik werk ruim 25 jaar met het huidverbeteringsmerk Guinot en in 2017 heb ik mijn Guinot Master Skin Therapist diploma gehaald bij A/N/G Cosmetics in Someren. D.w.z. dat ik alle kennis over de gelaatsbehandelingen en producten met goed gevolg heb afgelegd. In het jaar 2016 ben ik afgestudeerd als Gewichtsconsulente bij Scheidegger opleidingen. Ik ben BGN geregistreerd, dit betekent dat je een vergoeding krijgt uit de aanvullende zorgverzekering bij een hulpvraag over voeding met coaching. Vanaf 2018 ben ik gecertificeerd Natuurlijk in Balans Leefstijlcoach, dit is geaccrediteerd door de BGN. Als je een Natuurlijk in Balans traject gaat volgen krijgt je ook nog een collectiviteitskorting op de basis- en aanvullende zorgverzekering.

Visie van Ingrid
Gezond en Mooi oud worden, dat is mijn doel, dit wil ik graag samen met jou bereiken d.m.v. juiste en gezonde keuzes in de voeding en leefstijl aan de binnenkant en daarnaast voor een mooie vitale huid door huidverbetering en wellness aan de buitenkant. Ga je voor een totale aanpak: gezond van binnen en mooi van buiten? Dan ben ik je Gezondheidscoach!

Hulpvraag?
Wil je afvallen of enkele kilo’s kwijt?
Voel je je ook zo moe en heb je weinig energie?
Ben je benieuwd of je gezond genoeg eet?
Denk je dat een gezond BMI hebt en wil je uitleg hierover?
Heb je last van een doffe huid en wil je meer glans?
Ben je toe aan ontspanning en wil je beter in je vel zitten?
Zie je een detoxkuur zitten? 
Wil je je algehele gezondheid verbeteren?
Of ga je voor een totale gezondheidskuur? 
Kortom: heb je een hulpvraag voor mij?

Dan ben je aan het goede adres! Ik geloof in de puurheid van de mens. Geest en lichaam moeten in balans zijn, ze werken immers samen. Indien gewenst lever ik een Totale Plan van Aanpak: Detox-/gezondheidskuur – Coaching/begeleiding – Gezonde voeding/afvallen – Beweging/sport – Ontspanning/huidverbetering, deze zijn ook afzonderlijk te boeken. Klik op Vitaal en Belleza voor informatie over deze diensten en voor de tarieven op prijslijst.

Dag Oud en Hallo Nieuw!
Benieuwd wat Belleza Vitaal voor je kan betekenen? Samen wil ik het pad met je bewandelen voor een gezonde leefstijl en/of huidverbetering. Graag nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek (15 min.) Stuur mij een mail: info@bellezavitaal.nl of sms/app naar 0622504915.